TANDEMSKI POLETI

Naj se uresničijo vaše sanje. Poletite v tandemu z najboljšimi piloti v Sloveniji.

"The air up there in the clouds is very pure and fine, bracing and delicious. And why shouldn't it be? - It is the same the angels breathe." ~ Mark Twain

Smo ekipa. Ekipa slovenskih jadralnih padalcev, znani tudi kot slovenski odvisniki od letenja. Najprej naj pojasnimo, da ne, mi ne skačemo, ne iz letal, ne iz hribov. Mi vzletamo in jadramo, daleč in visoko in na koncu v treh korakih nežno pristanemo na travniku z nasmehom na obrazu.

Nekega junijskega večera v dolinici Val Louron sredi francoskih Pirenejev se je, kot po navadi, ob pivu pričela težka gospodarska debata. Prišli smo na idejo, da bi naše aktivnosti predstavili širši javnosti na nekoliko drugačen način, namreč vsa medijska podpora, ki jo imamo, si jo naredimo sami. Jurij Vidic je to dolga leta počel sam. In tako smo ustvarili »Slovenian Paragliding Team« - bolj dosledna in interesantna predstavitev tekmovalnega jadralnega padalstva in vseh aspektov, ki se tega dotaknejo. In ne, v ekipi niso izključno predstavniki tekmovalnega razreda, pač pa vsi slovenski piloti, ki imajo tako ali drugače pomembno vlogo v promoviranju jadralnega padalstva v Sloveniji. 
Namen ekipe je v prvi vrsti navdušiti obče prebivalce Slovenije in jih prepričati v lepote našega športa. S tandemskimi poleti v spremstvu najboljših pilotov boste spoznali, da ta šport nikakor ni tako nevaren kot veleva splošno prepričanje. Na spletni strani vas bomo redno obveščali o tekmovalnih dosežkih Slovenije po svetu in objavljali kratka dnevna poročila s tekmovanj ali drugih padalskih prireditev. Zanimivega branja bo ogromno!

Nazadnje bi se iskreno zahvalili vsem pokroviteljem za podporo. Hvala!

aboutus

Slovenian Paragliding Team

lzs

  

 

   FS

highadventure