1. dan

V Pegalajar-ju, na jugu Španije 🇪🇸, sta Jurij in Mitja, ki se bosta do nedelje borila za ugodno sapo na PrePWC. 🏆 Na prvi dan tekmovanja nam pošiljata razglednico z vzetišča nad oljkami in pišeta: ✍️”Torej, imeli so 2 trening dneva. Prvi dan so leteli preko Granade do morja cca 120 km, včeraj pa nekih 90 km z višinami 3100 m. Ker se pa zgodovina ponavlja, je pa takoj po današnjem briefingu potegnil močan hrbtni veter tako, da smo hitro zaključili za danes.”

2. dan

✍️ “Veter isti kot včeraj, zato so nas odpeljali na štart Pandera, ki je oddaljen 2 uri. S 1700 m nadmorske višine imamo kar dober razgled. Lunch paketi pa tudi niso švoh.” ⏰ Ob 14. uri štartajo s 64,3 km dolgim taskom proti SV: https://lt.flymaster.net/bs.php?grp=4315

3. dan

Jurij je včeraj suvereno s 3 km prednosti zmagal task in naredil ogromno točkovno razliko. Ja, Jurij je tok hud, da drugi njemu pišejo reporte o njegovem letenju. 🤙 Marko Škruba mu je zapisal: ✍️ “Prvo polovico dirke si mal potipal. Potem zlezel na 2400 m, ostali kar naprej porinli. Ti pa potem mimo njih na 1400 m pa lepo do konca. Dec, res vrhunsko. Boš še mal čakal na ostale v cilju. Hujši si kot Luka Dončič, ko bo 6. tekmo zmagal.”

📌 Današnje vreme je jasno, obljubljajo višine okoli 3200 m, task je dolg 126 km, štartajo pa ob 14.30. Dejte navijat!

Livetracking: https://lt.flymaster.net/bs.php?grp=4315

Fotka je od včeraj. Ves čas neko pokrivanje, pristanki pa samo med oljkami. 😳

4. in 5. dan

Četrti dan V Španiji je bil Jurij izredno prešerne volje: “A, kaj pa to aa, brzina aaa, višina aaaa, ni slabo za starega prdca aaaaa aa!” 😎 In prav je tako!

Do zadnjega taska je kraljeval na vrhu rezultatov, zadnji dan pa ni šlo vse povsem po načrtih. Po dnevu z nekaj vetra in nizkimi višinami je dan končal kot 15. in tekmo zaključil na drugem mestu. 🥈 Jurij, čestitamo!

Adrenalin Cup
Thank you!

Posted by Jurij Vidic, Mitja Jančič, Veronika Štampfl

Dodaj odgovor